Missio

CATIE Q on koruihin erikoistunut designyritys. Missionamme on kertoa inspiroivia tarinoita naiseuden monimuotoisuudesta. Tarinoita, jotka kasvavat, kehittyvät ja joilla on jotain uutta annettavaa.

Terhi Silenius

Tuotemerkin takana on suunnittelija Terhi Silenius, joka ajattelee, että korun todellinen arvo on positiivisissa tunteissa, jotka välitetään merkityksellisellä tavalla.

Terhillä on monialainen taidetausta, joka heijastuu vaikutteina muun muassa valokuva- ja kuvataiteesta. Sisältöä ammennetaan kaikesta mikä puhuttelee ja herättää mielikuvia, kuten matkoilta, luonnosta ja ympäröivistä ilmiöistä. Terhi kutsuukin mallistojaan inspiraatiokollaaseiksi, joissa yhdistyvät kokeilunhalu ja kantaaottavuus.

” Uuden luominen edellyttää pyrkimystä ulos lokeroista – irtipäästämistä omaksumistamme tarinoista ja merkityksistä. Kun vapauttaa itsensä inspiroitumaan mistä vaan, vapautuu toimimaan ja kasvamaan.”

Nimi CATIE tulee Terhin kolmannesta nimestä ja Q sanasta quintessence, olennaisin.

Designfilosofia

Tuotantoprosessimme yhdistää kuvan tekemisen moderneihin laserleikkaus- ja painomenetelmiin. Pyrimme käyttämään uusiutuvia luonnonmateriaaleja, kuten kotimaista puuta ja terästä sekä tavarantoimittajia, jotka käyttävät kestäviä valmistustapoja.

CATIE Q-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsin Oulussa. Vaneriosat laserleikataan Helsingissä.